Kongresi-pedijatrija

Budite u toku, pratite najave kongresa, seminara, radionica, predavanja i ostalih  aktuelnih događaja  iz pedijatrije u Srbiji i...

Kongresi-pedijatrija

\"\"Uvažene kolege,

Obaveštavamo vas da će se i ove godine od 03. do 05. Aprila 2020. godine u Hotelu, New City, Niš, Srbija, održati 7. Kongres Udruženja za Preventivnu Pedijatriju Srbije.

Kao i svake godine, to je prilika da steknemo važna profesionalna poznanstva i dopunimo svoja znanja o značaju i mogućnostima prevencije u detinjstvu.

Posebno nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da ćemo ove godine organizovati dve paralelne sesije; Domaću i Internacionalnu sa puno aktuelnih tema koje do sada nisu bile zastupljene na prethodnim kongresima.

Takođe nastavljamo i kontinuitet organizovanja radionica u sklopu Kongresa, a tema ovogodišnje radionice je “Uvod u Meta-analizu”, danas sve popularniju metodu u naučnim medicinskim istraživanjima.

Detaljnije:http://www.preventivnapedijatrija.rs/

ОБАВЕШТЕЊА

Поштоване колегинице и колеге,

са великим задовољством Вас позивамо на

  1. последипломски течај

„АКТУЕЛНИ ПРОБЛЕМИ У ПЕДИЈАТРИЈИ 2020“

у циљу едукације лекара, здравствених радника и здравствених сарадника, а који ће се одржати у Институту за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“, у Београду, од 24. фебруара до 28. фебруара 2020. године.

Течај се организује под покровитељством Министарства здравља Републике Србије, а предавања ће одржати еминентни стручњаци из области педијатрије и дечје хирургије.

 

Рок за пријаву је 10. фебруар 2020. године.

С радошћу Вас очекујемо,

В.Д. директора Института

Доц. др Радоје Симић

Председник организационог одбора

Проф. др Владислав Вукомановић

Председник научног одбора

Проф. др Предраг Минић