Politika poslovanja

Politika poslovanja

POLITIKA  PRIVATNOSTI

Privatnost članova i posetilaca sajta  Zdravo i srećno dete  je izuzetno bitna  za  tim sajta i ovom Politikom privatnosti želimo da vas u potpunosti  upoznamo o tome kako se postupa sa vašim ličnim podacima i na koji način se oni štite.

Sajt Zdravo i srećno dete  prikuplja mali broj vaših podataka uz vašu izričitu saglasnost, koju možete povući u svakom trenutku.Tim  sajta prikuplja sledeće podatke svojih korisnika koje oni slobodno dostavljaju: ime, prezime, kontakt podatke i druge slične  informacije,kao i podatke posetioca koji se odnose na IP adresu,podatke o pretraživaču i  domenu.

Ukoliko koristite stranicu prihvatate da se vaši podaci koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.  Tim sajta  će koristiti lične podatke samo na način koji je u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju ste vi kao naš korisnik dali saglasnost, odnosno u skladu sa Ustavom Republike Srbije, važećim zakonima o zaštiti podataka o ličnosti i drugim propisima.

Tim sajta će koristiti podatke u cilju obaveštavanja o našim aktivnostima i kampanjama kroz našu internet stranicu  kao i kroz formate redovnih newslettera. Vi kao član ili posetilac ćete u ovom slučaju imati mogućnost da se ispišete sa mailing liste ukoliko više ne želite da primate poruke.Tim sajta  se obavezuje da vaše podatke prikupljene kroz Internet formulare, e-mail komunikaciju, FB pixel i Google analitiku neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni.

Sajt  koristi “kolačiće” (cookies) za ograničene svrhe. “Kolačić” je mali deo podatka koji naša Internet stranica može da pošalje Vašem pretraživaču, koji onda može biti sačuvan na Vašem hard disku. Ukoliko ste zabrinuti za vašu privatnost i korišćenje tehnologije “kolačića” možete podesiti vaš pretraživač da vas obaveštava kada primate “kolačić”. Takođe, možete podesiti vaš pretraživač da odbija “kolačiće” koje naša stranica pokuša da vam pošalje.

Prilikom prijavljivanja za naše nedeljne newsletter-e, potrebno je da nam ostavite svoju email adresu, koju ćemo čuvati i koju nećemo ustupati ili prodavati trećim stranama. U svakom trenutku možete da se odjavite sa Newsletter-a i  tada će  vaša email adresa biti izbrisana iz naše baze.

Sajt zdravo i srećno dete  može davati linkove ka trećim internet stranicama, kao što ove internet stranice mogu linkovati našu stranicu. Druge internet stranice funkcionišu prema svojim uslovima korišćenja i politikama privatnosti i  nismo odgovorni za sadržaj koji je dostupan  na takvim stranicama. Sajt zdravo i srećno dete  koristi društvene mreže kako bi unapredio  svoju misiju. Ove aplikacije zahtevaju korišćenje usluga trećih strana.

Facebook nalogom zdravo i srećno dete upravlja Facebook i ovom nalogu imaju pristup Facebook korisnici koji su već prihvatili Facebook Politiku Privatnosti.Tim sajta podatke koje koristi i  obrađuje čuva u bezbednim uslovima tako što se nalaze skladišteni u računarskom sistemu i  pod šifrom.

Sajt zadržava pravo da  izmeni  Politiku privatnosti. O tome ćemo vas  blagovremeno obavestiti putem email-a. Svaka promena  biće objavljena na stranici sajta.U obavezi ste da pročitate Politiku privatnosti kako biste  bili upoznati o eventualnim promenama.Ukoliko nastavite da koristite stranicu i posle nove verzije Politike privatnosti,smatraće se da ste novu verziju pročitali i  prihvatili.

Ukoliko imate sugestije i komentare na Politiku privatnosti ,slobodno nas kontaktirajte na info@zdravoisrecnodete.rs

www.zdravoisrecnodete.rs